”Jumalan voima”

Seura tekee kaltaisekseen!

Miten se liittyy teemaan Jumalan voima?

Paavalin kirje Efesolaisille. 1: 17. Minä rukoilen, että Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja näkemisen hengen, niin että oppisitte tuntemaan hänet, 18. ja että hän valaisisi teidän sisäiset silmänne näkemään, millaiseen toivoon hän on meidät kutsunut, miten äärettömän rikkaan perintöosan hän antaa meille pyhien joukossa 19. ja miten mittaamaton on hänen voimansa, joka vaikuttaa meissä uskovissa. Se on sama väkevä voima, 20. jota hän osoitti herättäessään Kristuksen kuolleista ja asettaessaan hänet istumaan oikealle puolelleen taivaassa,

Olet varmaan huomannut toisissa tai ehkä itsessäsikin, että tuo Raamatunkohta ei taida olla ihan totta minun elämässäni?

Eli Jumalan suunnattoman suuri voima ei vaikutakaan minussa tai sinussa niin kuin tulisi.

Onko minun ja sinun elämän hammasrattaissa kiviä tai muita esteitä, etteivät Jumalan ehtymättömät voimavarat pääse vapaasti vaikuttamaan?

Mehän jokainen olemme Jumalan luomia ja sen vuoksi hyviä, niin kuin Hän sanoi: sangen hyvää, KR 38.

Tämä kai on jo toistoa läpi maailman historian, mutta tästä on hyvä kuitenkin muistuttaa, että synti tuli väliin ja laittaa kapuloita rattaisiin.

Miten me voidaan välttää, ettei niitä kapuloita olisi rattaissamme? Se on meille vaikeaa.

Mutta jos me seurustelemme Luojamme, Taivaallisen Isämme ja Hänen Sanansa kanssa, niin se Sanasta hohtava valo saa meidät näkemään niitä vääriä kapuloita elämässämme.

Ja jos me olemme oikein rohkeita, pyydämme Jumalaa kirkastamaan meille ne asiat, jotka ovat hänen voimavaikutustensa esteinä. Synti on kuin kaihi, se ajan kanssa sokaisee.

Näin Jumalan voima saa alkaa virrata ja vaikuttaa meissä – en tarkoita, että me olisimme sitten sen parempia, olemme vain lähempänä Jumalaa ja Hänen valokeilassaan.

Siis, seura tekee kaltaisekseen. Seurustele kolmiyhteisen Jumalan kanssa, ihaile luomistyötä, lue Raamattua ja pyydä Pyhää Henkeä ohjaamaan sinua ja puhumaan sinulle tärkeitä asioita.